U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Nieuwe uitgave 2021

hero

Een overzichtelijke hulp

Als ondersteuning voor medewerkers, verpleegkundigen en bewoners van zorginstellingen. Onze Zorgkalender is speciaal ontwikkeld om mensen met een zorghulpvraag te helpen het overzicht te houden. In het ruime week of dag overzicht kunt u eenvoudig diverse afspraken of gebeurtenissen noteren. Denk aan doktersafspraken, familiebezoek, feestdagen, etc. Gedoseerde informatieverstrekking draagt bij aan rust en regelmaat. Onze producten zijn uitgerust met notitievellen. We hebben naar onze klanten geluisterd, daarom zijn de agenda's naast de notitievellen voorzien van een jaaroverzicht voorin (2021) en achterin (2022).

Dagkalender

De dagkalenders / scheurkalenders zijn geheel in kleur uitgevoerd, bestaan uit 4 delen, per kwartaal een deel. Ze zijn makkelijk afscheurbaar en voorzien van boorgaten met bijgeleverd ophangkoord. Uiteraard is deze variant ook beschikbaar in wire-O.
Dagkalender

Weekkalender

Weekkalender
Ook de weekkalenders zijn geheel in kleur uitgevoerd. Ze hebben een kalenderbinding met ophanghaak en duimgreep. Ook het ophangsysteem is inbegrepen. De weekkalenders zijn alleen te verkrijgen met kalenderbinding.

Bureaukalender

De bureaukalenders zijn voorzien van een hard kartonnen staander en een metalen spiraal (Wire-O). Hierdoor kan makkelijk worden terug- en vooruitgebladerd.
bureau kalender

Agenda

Agenda
Niet meer nieuw maar sinds de introductie vorig jaar is het academisch formaat van de agenda het meest verkochte formaat. Het is een tussenmaat voor wie A4 te groot vindt, de afmeting is 17x24cm. De agenda's zijn voorzien van een harde omslag en een metalen spiraal (Wire-O). Hierdoor blijft de agenda plat open liggen u heeft dan een overzicht van de week. Ook bij de agenda wordt een standaard set stickervellen met pictogrammen meegeleverd.

Zorginstelling of wederverkoper?

Informeer naar de korting bij grotere oplages!
Met vriendelijke groet,
Het team van zorgkalenders.nl